QURATEL

Quratelet är nationens verkställande ledning. Det består av två heltidare, Qurator och ProQurator Ekonomi och fyra halvtidare, ProQurator Social, PR-chef, källarmästare och Notarien.

 

Qurator q@krnation.se – Petter Hallin

Quratorn arbetar heltid på nationen och är ansvarig för att leda verksamheten. Quratorn är även nationens ansikte utåt, både mot aktiva medlemmar och alumner. Har du frågor gällande nationens verksamhet kan du kontakta q@krnation.se.

ProQurator Ekonomi pqe@krnation.se – Max Danielsson

Proqurator ekonomi (PQe) är ansvarig för nationens ekonomi och arbetar heltid med de frågor som berör detta. Som PQe arbetar du med allt från bokföring till redovisning - ett toppenjobb för den som gillar siffror! Om du har frågor gällande nationens ekonomi kan du maila pqe@krnation.se.

 

ProQurator Social pqs@krnation.se – Andreas Almgren

Proqurator social (PQs) är en halvtidspost som innebär ansvar för nationens utskott och den löpande verksamheten. PQs har ständig kontakt med förmännen och är även ansvarig för utrustningen i köket och Gillis. Har du frågor gällande den löpande verksamheten kan du maila pqs@krnation.se.

 

PR-chef pr@krnation.se – Elizabeth Johansson

PR-chefen arbetar på halvtid med att marknadsföra nationens verksamhet. En PR-chef har koll på nationens sociala medier och arbetar även med grafisk design. Om du vill komma i kontakt med PR-chefen kan du maila pr@krnation.se.

Notary notarie@krnation.se – Cornelia Buza

Notarie är en halvtidspost inom quratelet. Som notarie är du ansvarig för nationens interna kommunikation. Notarien arbetar även tätt tillsammans med novischförmännen för att välkomna alla nya medlemmar till nationen. Om du är social och gillar att träffa nya människor är det här posten för dig! Notarien nås på notarie@krnation.se.

 

Källarmästare km@krnation.se – Daniil Muratov

Källarmästaren är inköpsansvarig för nationen, både vad gäller mat och dryck, vilket innebär att du sköter kontakten med både befintliga och potentiella nya leverantörer. Du ansvarar även för dryckesutbudet och barutrustningen, samt för att nationens alkoholpolicy följs. Om du gillar mat och dryck, och att knyta nya kontakter för nationen är detta posten för dig! Källarmästaren nås på km@krnation.se.

KOM OCH TRÄFFA OSS!

Tornavägen 7, 223 63 Lund, Sverige

046 - 14 80 18​

Måndag: 11-13

Tisdag: 11-13

Onsdag: 11-13 & 17-19

Torsdag 15-17

Fredag-11-13

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2020 Kristianstads Nation

Publisher: Petter Hallin

Part of