WELCOME TO THE HANG-OUT NATION

DÄR SOLEN ALLTID SKINER

Kristianstads Nation (“Krischan”) är en av 13 nationer i Lund, Sverige.
En nation är en central del av studentlivet, och vi vill ge den bästa miljön för att du under din tid som student ska kunna njuta och skapa minnen för livet. Varje nation har dock sitt eget sätt att göra det på!
 

När vi tänker på solen tänker vi på semester, nya erfarenheter, oväntade aktiviteter, härlig stämning och nya vänner. Man njuter, chillar, delar och vågar. Vilken tur! Solen skiner ju alltid på Krischan - om inte i himlen, i våra hjärtan.
 

Svenskar har ett speciellt förhållande till solen. När den tittar fram bland molnen springer vi ut och njuter av varje sekund. I dess frånvaro använder vi bastun, den uppvärmda poolen och mysfilten på balkongen, som påminner oss om solens strålande värme.

VI TROR PÅ EVENT SOM FÖR FOLK SAMMAN

På Kristianstad Nation håller vi event året runt så att folk kan mötas och växa tillsammans. Barer, luncher, pubar, brädspelskvällar, sportaktiviteter, utflykter och mycket mer! Oavsett om du vill träffas över en drink, god mat, på badmintonplanen, över ett brädspel, eller genom att slappa i bastun har vi något för dig. 

 

Jamen var är den röda tråden?  Jo, vi ämnar att göra det lätt för dig att ta med dina vänner hit, eller träffa nya på plats.

1/6
 
 

VI TROR PÅ PLATSER SOM FÖR FOLK SAMMAN

Bra event funkar inte utan bra lokaler! Vi vill att vårt hus ska kunna bli ett hem för alla.

Hur då? Jo, t.ex. är vi den enda nationen som har grävt en uppvärmd pool. Vi har också en bastu som är öppen året runt för hyresgäster, en härlig uteplats, BBQ samt en volleybollplan. Allt för att förlänga sommaren till max!

 

Vill du hitta hit kan du spana efter våra prickiga balkonger; vi ligger 5 minuters gång från universitet och 10 minuter från centrum. 

Vill du hyra vår fantastiska lokal till ditt sällskap? Inga problem, det går finfint! 

 

VI TROR PÅ MÄNNISKORNA SOM GÖR DET MÖJLIGT

Bakom varje event och detalj i vårt vackra hus lurar våra underbara jobbare, förmän, och mästare! De är alla frivilliga studenter som gått med i vår hemtrevliga nation för att växa tillsammans. De kommer från olika program och bakgrunder, olika länder eller regioner i Sverige. Några har rest jorden runt, andra har rest genom delade berättelser. Några har nyss kommit hit och andra har varit här ett tag.

 

Och självklart finns det plats för dig i vår familj!  Alla är välkomna, då vi vet att vi är större tillsammans! Hos oss kan du göra allt från att laga mat till att designa posters; möjligheterna är (nästan) oändliga! 

 

Evenemang!

 Hitta alla våra kommande evenemang på Facebook !

  • Facebook

Bli en jobbare!

Länk till våra tillgängliga poster hittar du här!

Boende!

Vill du ställa dig i bostadskö hos oss?Klicka här !

NUVARANDE MÖJLIGHETER PÅ NATIONEN

 

ENGAGERA DIG!

Jag är intressera av...
I would like to..
 

KOM OCH TRÄFFA OSS!

Tornavägen 7, 223 63 Lund, Sverige

046 - 14 80 18​

Måndag: 11-13

Tisdag: 11-13

Onsdag: 11-13 & 17-19

Torsdag 15-17

Fredag-11-13

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2020 Kristianstads Nation

Publisher: Petter Hallin

Part of

Follow the doted balconies